NETRUKUS STARTUOJA PROJEKTAS „ETNOKULTŪRINĖ LABORATORIJA / ŠAKNYS 2023“

NETRUKUS STARTUOJA PROJEKTAS „ETNOKULTŪRINĖ LABORATORIJA / ŠAKNYS 2023“

Norime pasidalinti puikiomis naujienomis! Nuo rugpjūčio 9 d. pradėsime  kultūrinių edukacijų projektą, skirtą vaikams ir jaunimui!

Tikime, kad kultūros pažinimas ne tik praturtina, bet ir padeda ugdyti empatiją, supratimą ir pagarbą įvairovei. Mūsų tikslas – sukurti saugią ir įtraukią erdvę, kurioje jaunieji protai galėtų tyrinėti ir atrasti nuostabius mūsų tradicijų klodus.

Vykdydami šią programą pasiūlysime daugybę interaktyvių dirbtuvių, įtraukiančių užsiėmimų ir mąstyti skatinančių diskusijų. Nuo tradicinių šokių ir muzikos tyrinėjimo iki unikalių papročių ir tradicijų atradimo – parengėme įdomią mokymo programą, kuri žada būti ir edukacinė, ir linksma!

Taip pat bendradarbiaujame su patyrusiais edukatoriais ir menininkais, kurie ves mūsų jaunuosius dalyvius į šią neįtikėtiną atradimų kelionę. Jie bus šalia kiekviename žingsnyje, užtikrindami, kad mūsų projekto dalyviai patirtų įsimintiną ir transformuojančią patirtį.

Projekte dalyvauja šie edukatoriai: Jolita Puleikytė, Edvardas Tamošiūnas, Rūta Vyšniauskienė, Egidijus Godliauskas, Lina Vaitekūnienė, Aušra Petrauskienė

Maloniai kviečiame skleisti žinią apie šią fantastišką galimybę savo draugams, šeimos nariams ir visiems, kuriems tai gali būti įdomu.

Jei turite klausimų ar norėtumėte gauti daugiau informacijos, nedvejodami kreipkitės į mus. Nekantraujame kartu su jumis visais leistis į šį kultūrinį nuotykį!

Laukite daugiau naujienų ir pasiruoškite leistis į kultūros pažinimo kelionę šį rugpjūtį!

///

Projektą „Etnokultūrinė laboratorija ŠAKNYS 2023“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Joniškio rajono savivaldybė.