MUZIKOS ŠVENTĖ „RUDENS PAVAKARY“

MUZIKOS ŠVENTĖ „RUDENS PAVAKARY“

Šeštadienį (lapkričio 26 d.) Žagarės kultūros centre vyko nepakartojama muzikos šventė „Rudens pavakary”, kuri vedė žiūrovus vinguriuotais muzikos takeliais, pripildytais jausmų ir pamąstymų.

Dėkojame nuostabiems svečiams – Kaišiadorių kultūros centro kameriniam chorui „Do diez” už jausmingą programą, bei Elektrėnų meno mokyklos solistei Geistautei Gudeliūnaitei, padovanojusiai dainas pripildytas lakštingalos balso.

O mes, Žagarės kultūros centro komanda be galo džiaugiamės debiutu – Žagarės kultūros centro moterų choro drąsiu ir išraiškingu pasirodymu. Dėkojame chorvedei Meilutei Girskienei už puikią ir sėkmingą pradžią.

Po 2 metų pertaukos į Žagarės kultūros centrą grįžo ir šokis, tad koncerte šoko ir šokių kolektyvas SAGERA (choreografė Viktorija Rimdžiūtė). Šokėjai įnešė tikrą energijos pliūpsnį. Džiaugiamės ryškiais pasirodymais ir dėkojame vadovei.

Koncerte taip pat pasirodė muzikinis duo – direktorė Aistė Tuminaitė-Orlauskė ir režisierius Jonas Gricius. Renginį vedė mūsų šaunusis renginių vedėjas Andrius Petkauskas.

Rudens pavakarį vainikavo Kaišiadorių kultūros centro kamerinio choro „Do diez” ir Žagarės kultūros centro moterų choro jungtinio choro pasirodymas, nukėlęs į Dainų šventės skambesį.

Didelė padėka mūsų nuostabiems žiūrovams, už šypsenas ir aplodismentus!